Boka in din rivning för 2021!

God fortsättning på det nya året önskar vi på Rivning Stockholm. Med det nya året kommer oftast även nya renoveringsprojekt. För dig som planerar ett rivningsarbete i vår är det hög tid att redan boka in din hjälp.

Läs mer om våra tjänster inom rivning i Stockholm

 

Rivning inomhus och utomhus

När våren kommer med varmare temperaturer kan det vara många som vill ha hjälp med någon typ av hantverksprojekt. För att få den hjälp som man vill ha när man har planerat den kan det vara bra att boka in sin hjälp tidigt. Därför rekommenderar vi att boka in sin hjälp redan i början av året.

 

Det finns många typer av rivningar som man kan vara i behov av att utföra i anslutning till sitt hem. Det kan röra sig om allt från att man ska renovera badrummet och behöver riva ned inredningen till att man ska riva en större byggnad som ett garage. Vi utför rivningar runt om i Stockholm och kan hjälpa dig oavsett om det handlar om en rivning inomhus eller en rivning utomhus. Det kan vara rivning av allt från våtutrymmen, ett kök, väggar och golv till fasaden på ditt hus i Stockholm. Oavsett storleken på ditt rivningsprojekt hjälper vi till.

 

Genom att ta hjälp med ditt rivningsarbete får du själv mer tid över till annat. Vi på Rivning Stockholm ser till att utföra en säker och effektiv rivning med minsta möjliga störningar på övriga fastigheten och området runt om.

 

Trygg och säker rivning

Vi på Rivning Stockholm är måna om vår personal och har satt upp tydliga föreskrifter gällande vår arbetsmiljö. Läs gärna mer om vår arbetsmiljöpolicy. Rivningsarbeten kan innebära en del risker är detta en viktig aspekt vid rivningen i Stockholm. Kontakta oss om du vill veta mer eller om du önskar boka in din hjälp med vårens planerade rivningsprojekt.