Rivning i Stockholm

Rivning inför ombyggnad och renovering

Det är mycket att tänka på när du ska utföra en rivning, exempelvis miljöfarligt material som ska omhändertas och fraktas bort, så väl som andra säkerhetsrisker i allmänhet. Om du tänkt renovera eller göra en ombyggnad så har vi tekniken, resurserna och kunskapen att utföra rivningen åt dig. Vi har alla de maskiner och skyddsutrustning som är godkända för rivningsarbeten. Vidare har vi även lång erfarenhet inom området. På så sätt spelar det ingen roll om ditt rivningsprojekt är större eller mindre. Vi sätter oss in i din situation och utgår alltid ifrån den.

 

Rivning - steg för steg

I rivningsprocessen arbetar vi steg för steg, just för att inte miljön ska behöva påverkas. Efter varje steg sorterar vi materialet som rivits ned. Allt material fraktas sedan för återvinning. Innan vi lämnar våra uppdrag städar vi alltid upp och forslar bort allt material efter oss. Vi arbetar så att alla våra kunders behov och önskemål alltid till största möjliga mån uppfylls. För oss är det viktigt att ni som kund blir så nöjd som möjligt.

Våra maskiner, tillsammans med vår långa erfarenhet, gör att vi kan arbeta både effektivt och snabbt. Med vår godkända skyddsutrustning tar vi aldrig några som helst säkerhetsrisker. Under rivningsprocessen försöker vi alltid diskutera med dig för att förstå vilka behov just du har. Om du bedriver verksamhet av något slag där rivningen sker, så försöker vi givetvis anpassa rivandet på bästa sätt för att det inte ska störa.

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med rivning i Stockholm, oavsett om rivningen är i samband med en renovering, fullständig demolering, ombyggnation eller annat. Det finns många fördelar att låta en annan part utföra rivningen åt dig. Vi har resurserna, erfarenheten och arbetsandan, för att göra dig som kund helt nöjd med vår service.

 

Professionell rivning i Stockholm

Behöver du hjälp med ditt nästa rivningsprojekt? Tveka inte att höra av till oss! Läs gärna mer om rivning i Stockholm på vår huvudsajt där du även får ta del av tips och råd från experter om du planerar att riva på egen hand. I vår kunskapsbank hittar du allt du behöver veta om rivning!