Rivningsprojekt Stockholm

 

Vi håller på med en mängd olika sorters rivningsprojekt och demolering i Stockholm . Om du vill riva något, stort eller smått, då har du kommit till rätt ställe. Det kan självklart också vara en rivning för en framtida renovering i Stockholm. Det är sånt som vi är experter på. Att riva något är inget som ska tas lätt på utan det krävs kunskap och kompetens för att allt ska utföras på det bästa och det säkraste sättet. Rivning Stockholm innefattar så mycket mer än att bara riva ner ett hus. Det handlar också om att ta hand om ombyggnad i Stockholm och renoveringar i vår huvudstad. Med Sveriges största stad så finns det ingen brist av rivningsprojekt inom en överskådlig framtid. Det är perfekt för oss eftersom att riva saker är vår grej.

 

Demolering Stockholm

 

Är det så att du behöver hjälp med något rivningsprojekt  så kontaktar du oss och vi berättar mer utförligt om vad vi kan göra för dig. Vi sätter oss ner och diskuterar igenom ditt specifika fall och skräddarsyr en lösning som ligger helt i linje med vilka behov och önskemål som du har. Vi jobbar med företag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi kan göra något för alla, och det finns inga jobb som varken är för små eller för stora. Det kan vara så att du vill genomföra en demolering och rivning i och med någon renovering eller ombyggnad som du ska utföra eller för att det har uppstått en skada. Vad det nu än är, kan du känna dig trygg med att vi fixar det åt dig.

 

Rivning Fasad Stockholm

 

Väggar, mellanväggar tar vi hand om och golv och tak också, men rivning av fasad i Stockholm ingår alltså också. Alla sorters rum om så det är ett kök eller ett badrum kommer inte undan vår behandling. Oavsett vad det nu gäller rekommenderar vi att du ser över dina möjligheter till ROT-avdrag.

 

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig