Boka in sommarens rivningsarbete!

Vi är nu inne i juli månad vilket innebär att sommaren officiellt är här och många väljer att starta igång nya sommar-projekt under semestern. Att ta hjälp med rivningsarbeten under sommaren har flera fördelar. Vi på Rivning Stockholm utför rivningar runt om i Stockholm hela sommaren.

Fördelar att utföra rivningsarbeten under sommaren

Det finns faktiskt flera fördelar att boka in rivningsarbeten under sommarhalvåret. Framförallt blir dagarna och längre på sommaren vilket innebär att förutsättningarna blir bättre när man utför rivningar utomhus då vädret är mer gynnsamt. En annan fördel är att man som privatperson under sommaren ofta har fördelen att ha lite extra tid över till arbeten i hemmet. Därför kan det vara en god idé att boka in sommarens rivning redan nu!

 

 

Olika typer av rivningar under sommaren

Vi på Rivning Stockholm utför flera olika typer av rivningsarbeten. Det kan handla om mindre rivningar vid renovering av till exempel kök eller toalett. Det kan även handla om att man behöver riva en hel byggnad för att få utrymme att bygga nytt. Oavsett vad för typ av rivning du är ute efter så skräddarsyr vi lösningar för just dina behov och önskningar.

I samband med rivningar kan det uppstå mycket damm men genom att spärra av och att vi använder oss av dammfällor kan vi minimera spridningen. Vid rivningen tar vi självklart hand om avfallet. Vi jobbar för att alla våra rivningsjobb ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt, vilket innebär att så mycket som möjligt återvinns eller återanvänds.

Kontakta oss för rivningsarbeten under sommaren

Behöver du hjälp med rivningsarbeten under sommaren? Kontakta oss så bokar vi in tid för ditt nästa rivnings-projekt! Vi utför alla typer av rivningar och självklart finns möjlighet för ROT-avdrag för de uppdrag vi utför.

 

Vi på Rivning Stockholm önskar alla en trevlig sommar!