Dags att boka in höstens rivningsprojekt!

Vi är nu inne i slutet av september månad och hösten ligger precis runt hörnet. Det innebär att det redan nu är hög tid att boka in det man vill ha genomfört under vinterhalvåret, och gäller det rivning har du kommit rätt!

 

Flera typer av rivningar i Stockholm

Vi på Rivning Stockholm utför flera olika typer av rivningsarbeten. Det kan handla om mindre rivningar som till exempel vid renovering av kök eller toalett. Det kan även handla om att man behöver riva en hel byggnad för att få utrymme att bygga nytt. Oavsett vad för typ av rivning du är ute efter så skräddarsyr vi lösningar för just dina behov.

 

I samband med rivningar kan det uppstå mycket damm men genom att spärra av och att vi använder oss av dammfällor kan vi minimera spridningen. Vid rivningen tar vi självklart hand om avfallet. Vi jobbar för att alla våra rivningsjobb ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt, vilket innebär att så mycket som möjligt återvinns eller återanvänds.

 

Skräddarsydda lösningar för dina behov

Har du planer på att renovera eller göra en ombyggnad så har vi tekniken, resurserna och kunskapen att utföra rivningen åt dig. Vi tillhandahåller maskiner och skyddsutrustning som är godkända för rivningsarbeten och med vår långa erfarenhet säkerställer vi ett högkvalitativt resultat. Under rivningsprocessen ser vi till att alltid ha en löpande kommunikation med dig som kund för att förstå vilka behov just du har. Om du bedriver verksamhet av något slag där rivningen sker, så försöker vi givetvis anpassa rivandet på bästa sätt för att det inte ska störa.

 

Nyttja ROT-avdraget vid rivningsarbetet

Vid rivningar i hemmet kan du som privatperson nyttja ROT-avdraget, vilket är en skattereduktion på tjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Kontakta oss gärna om du vill veta mer.