Rivning av asbest i Stockholm

Det nya året har precis börjat och med detta kommer också nya möjligheter. Sommaren och våren står runt hörnet och vi står, som alltid, till förfogande när det gäller rivningsarbeten.

. Eftersom vi har flera års erfarenhet av att riva asbest kan vi hjälpa dig bli av med dina asbestproblem. Vi tillhandahåller rivning av asbest i Stockholm.

 

Läs om rivning av asbest här.

 

När man river asbest behöver man vara vaksam eftersom det är ett mycket hälsofarligt ämne som kan orsaka sjukdomar som exempelvis cancer. När man river asbest bildas det ett damm med asbestfiber. När dessa asbestfibrer hamnar i luften följer det också med ner i lungorna vid inandning, därför är det viktigt att man har rätt skyddsutrustning för att inte ta skada.

 

Vi har den skyddsutrustningen som krävs när man ska riva asbest som då skyddar våra anställda samt omgivningen för att det ska bli så lite skada som möjligt. Tveka inte att höra av dig till oss för att få hjälp att riva asbest. Vi finns alltid här som ditt rivningsföretag, inte bara när det gäller asbest utan även betong, eternit med mera.