Rivning i Stockholm smidigt på våren

Nu är våren snart kommen och vårkänslorna smyger sig på. Har ni planerat att bygga nytt hus i Stockholmsområdet i sommar? Då är våren den rätta tiden att riva det gamla huset på tomten. Rivning-Stockholm gör rivningsarbeten i Stockholm.

 

 

 

Så går er rivning i Stockholm till

 

När ni ska riva och bygga ett nytt hus på er tomt i Stockholmsområdet är det en fördel om vädret är någorlunda bra. Det kan även vara bekvämare att arbeta i dagsljus än i mörker. Att göra en rivning i Stockholmsområdet är därför att föredra på våren.

När ett hus rivs i Stockholm, vid så kallad tungrivning, används större kraftiga maskiner för att kunna jämna byggnaden med marken. Maskinerna är både mindre självgående maskiner och större grävmaskiner som kan se till att få väggar och tak rivna och sedan skyffla bort dem.

Viktigt att tänka på vid en rivning i Stockholmsområdet är att hänsyn tas till miljön. Vid en rivning blir det mycket olika typer av material över som ska tas till tippen och sorteras på rätt sätt. Även sorteringen och bortkörandet av materialet vid en rivning underlättas med ett vårväder med bättre temperaturer än på vintern.