Rivning i vår!

Vi befinner oss just nu i mitten av februari månad och våren ligger precis runt hörnet. Såhär års börjar många planera in nya renoveringsprojekt inför sommaren. Har du kanske renovering i tankarna? Då är våren den rätta tiden att utföra rivningsarbeten. Vi på Rivning Stockholm hjälper dig med din rivning, oavsett storlek!


Flera typer av rivningar

Ett rivningsprojekt kan bli aktuellt i hemmet av många anledningar. Det kan vara för att man vill göra en renovering i exempelvis badrummet eller en annan del av hemmet eller så kan det vara för att man vill riva en byggnad för att bygga nytt. Det kan röra sig om något mindre som en altan eller ett garage eller så handlar det om ett helt hus där ett demoleringsarbete behövs. Vi på Rivning Stockholm utför alla typer av rivningar, stort som smått.

 

Rivning anpassade för dina behov

Går du i renoveringstankar och planerar på att bygga om eller bygga nytt så har vi tekniken, resurserna och kunskapen att utföra rivningen åt dig. Våra maskiner och skyddsutrustning är godkända för rivningsarbeten och med vår långa erfarenhet säkerställer vi ett högkvalitativt resultat. Under rivningsprocessen ser vi till att alltid ha en löpande kommunikation med dig som kund för att förstå vilka behov just du har. Om du bedriver verksamhet av något slag där rivningen sker, så försöker vi givetvis anpassa rivningen på bästa sätt för minsta möjliga störning.

 

I samband med rivningar kan det uppstå mycket damm men genom att spärra av och att vi använder oss av dammfällor kan vi minimera spridningen. Vid rivningen tar vi självklart hand om avfallet. Vi jobbar för att alla våra rivningsjobb ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt, vilket innebär att så mycket som möjligt av avfallet återvinns.

 

ROT-avdrag vid rivning

Vid rivningar i hemmet kan du som privatperson nyttja ROT-avdraget, vilket är en skattereduktion på tjänster i ditt hus eller bostadsrätt. Kontakta oss gärna om du vill veta mer. Oavsett om det handlar om ett mindre rivningsprojekt i Stockholm eller ett större krävs rätt kunskap och erfarenhet. Vi hjälper er med rivningen i Stockholm.