Rivningsarbeten i Stockholm

Vi utför alla olika former av rivning- och demoleringsjobb i Stockholm. Inget jobb är för stort eller för litet för oss, tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med din rivning.

Vi hjälper dig med rivning och demoleringsjobb både inomhus och utomhus. Vi river allt du kan tänka dig, så som tak, golv, mellanväggar med mera. Det spelar ingen roll om uppdraget är för ett företag, privatperson, fastighetsbolag eller bostadsrättsförening i hela Stockholm, vi hjälper er oavsett.

 

I samband med rivningar kan det uppstå mycket damm men genom att spärra av och att vi använder oss av dammfällor kan vi minimera spridningen. Vi gör allt för att skräddarsy en lösning som passar just dig, det kan gälla rivning eller demolering i samband med ombyggnad, renovering eller av någon annan anledning.

rivning demolering stockholm

 

Vid rivningen tar vi också hand om avfallet. Vi jobbar för att alla våra rivningsjobb ska ha så liten miljöpåverkan som möjligt, vilket innebär att så mycket som möjligt återvinns eller återanvänds. Kontakta oss för hjälp med dina rivningsarbeten i Stockholm, möjligheten till ROT-avdrag finns.