Så anlitar du rätt hantverkare i Stockholm!

Dags att riva? Då är det god tid att redan nu ta tag i jakten på att hitta den rätta firman. Men hur vet man egentligen vilken firma man ska välja? Det kan vara svårt att hitta den rätta firman i den stora hantverkar-djungeln. Vi på Rivning Stockholm har tagit fram några utav våra bästa tips när du ska leta efter hantverkare i Stockholm.

 

Viktigt med seriösa hantverkare

När man anlitar en hantverkare för någon typ av jobb tar man nog för givet att arbetet ska utföras på rätt sätt, men precis som inom alla branscher finns det även inom hantverksbranschen en liten del företagare som inte är helt ärliga. Vi vet vikten av att vara seriösa och uppmanar dig att anlita en seriös hantverkare. Nedan har vi radat upp några råd till dig i jakten på den rätta hantverkaren.

 

Tips när du ska hitta en seriös hantverkare


- Hör med vänner, bekanta och kollegor

Ta reda på vilken firma de har anlitat och om de var nöjda. Det kan vara enklare än att försöka hitta rätt i djungeln på nätet.

 

- Be alltid om offert

Jämför gärna flera olika firmor kontrollera vad som ingår, tidsåtgång och kostnader.

 

- Be om F-skattebevis

Är det en enskild firma ska du kolla att de har F-skattbevis. Det kan du göra genom att be om att få se aktuellt bevis eller kontakta Skatteverket. När det gäller aktie- eller handelsbolag kontrollerar du dem via Bolagsverket.

 

- Läs referenser och recensioner

Läs referenser och recensioner från tidigare kunder. Besök gärna firmans sociala kanaler där du både kan läsa kommentarer och få en bättre uppfattning om firman.

 

Kontakta oss för trygg rivning

Vi på Rivning Stockholm har Trygg-Hansas firmaförsäkring, näst högsta kreditvärdighet och godkänd F-skatt. Kontakta oss gärna för att veta mer om hur vi arbetar, eller skicka in din offertförfrågan så återkommer vi med prisförslag.