Vi hjälper er med rivning av betong och toalett i Stockholm

Ta hjälp av vår expertis när du behöver riva betong eller toalett i Stockholm. Det är lätt att göra fel i början men även att man missar olika avgörande saker. Titta in här om du behöver hjälp med rivning av betong och toalett i Stockholm.

Ta hjälp av vår expertis när du behöver riva betong eller toalett i StockholmDet är lätt att göra fel i början men även att man missar olika avgörande saker. Titta in här om du behöver hjälp med rivning av betong och toalett i Stockholm

 

 

Rivning betong 

 

Många anser ofta att det inte krävs mycket kunskap för rivning av betong. Vi på Rivning-Stockholm håller inte med. När vi ska riva betong utför vi alltid ett noggrant planeringsarbete. Vi ser därför till att vi alltid utgår från rivningsplaner, tidsplaner och hållfasthetsberäkningar. Med detta sagt spelar det ingen roll vilken slags rivning det är eftersom det alltid ska ske enligt kvalitetsmässiga grunder. När vi river betong använder vi oss av maskinhjälp eftersom betong är ett tungt material. Vi ser därför till att rätt maskin används beroende på betongens tjocklek.  

 

Vi finns här för att utföra det bästa arbetet för dig, vi har både maskiner och kompetensen! 

 

 

Rivning av Toalett 

 

När det gäller rivning av toalett och badrum behöver man tänka till lite extra. Badrum är ett våtrum detta innebär att det finns vattenrör och liknande som bör skötas på rätt sätt, för att undvika oplanerade eventuella kostnader. Detta bör därför skötas noggrant med hjälp av expertis.  

Det man bör göra först är att få bort all inredning så som badrumsinredning exempelvis skåp, lådor och speglar. Utöver det ska kakel eller våtrumstapeter också tas ner men även toalettstol och rör. Vi vill gärna att du tänker till ifall du gör om ditt badrum själv eftersom om något går fel med rivningen kan du få allvarliga vatten och fuktskador.

 

Vi finns här av en anledning och det är för att hjälpa dig så att allt går rätt till från början.