Vi utför alla typer av rivningar!

Vi befinner oss nu i mitten av maj månad och sommaren ligger precis runt hörnet. Snart väntar semestrar och ledighet vilket betyder att många som sätter i gång nya sommar-projekt. Behöver du hjälp med rivning till sommaren är det hög tid att boka in redan nu!


Läs mer våra tjänster inom rivning i Stockholm

 

Trygg och säker rivning

Vi på Rivning Stockholm utför en mängd olika sorters rivningsprojekt och demolering i Stockholm. Hos oss är inget projekt för smått eller för stort, vare sig det gäller att riva en vägg eller ett helt hus.

 

Att en rivning ska gå till på ett säkert sätt är viktigt för oss. Med noggrann planering ser vi till att damm inte sprids och när det rör sig om bullrande arbeten så gör vi vårt yttersta för att undvika att störa omgivningen. Våra medarbetare har lång erfarenhet och rätt kompetens för att utföra ett högkvalitativt arbete. Samtidigt arbetar vi hårt för att säkerställa att alla mål i vår arbets-och miljöpolicy uppnås.

 

Rivning av asbesthaltigt material

Vi på Rivning Stockholm är även specialiserade på rivning och sanering av asbest. Hantering av asbest är farligt och ska endast hanteras av behöriga och utbildade personer. I planeringsarbetet inför en rivning ser vi till att sätta in åtgärder för att inte asbestdamm riskerar att spridas ut under rivningsarbetet. Vi sätter upp avskärmningar och kontrollerar ventilationssystemet så att partiklar inte sprids till andra delar av byggnaden. Allt rivningsmaterial sorterar vi på plats och placerar det i byggsäckar samt containers. Detta avfall tas sedan om hand av professionella entreprenörer som vet hur det ska hanteras på bästa och säkrast sätt.

 

Kontakta oss för rivning i Stockholm

Har du rivningsplaner till sommaren? Tveka inte att höra av dig till oss eller skicka in en offertförfrågan så återkommer vi med prisförslag.